De Boutique

In de Boutique kan men een ruime keuze aan lokale en regionale producten vinden. Hier zal getracht worden zoveel mogelijk producten aan te bieden waar de Auvergne bekend om staat. Verder zal er ook ambachtskunst uit de streek te vinden zijn. Voor de gasten is het ‘s ochtends  het afhaalpunt voor de beroemde stokbroodjes en/of croissants. Ook vindt men in dit winkeltje de belangrijkste levensmiddelen.

Administratie en verkoopkantoor

Naast de boetiek is in dit zelfde gebouw het administratiekantoor gelegen. Het verkoopbureau beschikt  over alle folders van het onroerend goed programma dat rond de golfbaan ontwikkeld wordt. Diverse types zijn beschikbaar, traditioneel en modern. Gelegen aan gezellige pleintjes of langs de  baan. Van klein appartement tot ruime villa, een grote keuze aan verschillende types. Bestemd voor eigen gebruik of om te verhuren. Gedetailleerde plattegronden zijn hier beschikbaar en een bezoek aan de kavels kan worden georganiseerd.

Vergaderzaal

Deze bevindt zich op de eerste etage van hetzelfde gebouw. De zaal is geschikt voor ongeveer 30 personen en ingericht met modern meubilair en voorzien van de gebruikelijke apparatuur, flip-over, scherm, tv met dvd. Er is een keukenhoek maar het personeel van het Clubhuis kan uiteraard de bediening verzorgen. Voor de maaltijd kan een zaal in het restaurant  gereserveerd worden.