Faciliteiten

Golfresort Montcombroux zal in de toekomst beschikken over een divers aanbod aan faciliteiten. Zoals op de plattegrond is te zien zullen deze gevestigd worden in de bestaande bijgebouwen van het kasteel. Na renovatie kunt u hier bijvoorbeeld genieten van een dag in het wellness centre of na het golfen neerstrijken op het terras voor een heerlijke lunch of diner.

4.0 Locatie-Chateau_2013_leeg_1

Centrumvoorzieningen

Bekijk meer informatie over de afzonderlijke voorzieningen.

1 Het Château & Bar Restaurant

2 Het Clubhuis & Proshop

3 De Boutique & Lockers

4 Golfwagens

5 Ontvangst & Verkoopkantoor

6 Wellness & Zwembad

7 Hotel

In de regio

Château de Montcombroux is gelegen in de Auvergne. Een prachtige, centraal gelegen streek in Frankrijk met als hoofdstad Clermont-Ferrand. De Auvergne is het groene hart van Frankrijk, puur natuur met een geheel eigen flora en fauna. Hier ligt ook het unieke attractiepark Vulcania, en natuurlijk attractiepark LE PAL in Dompiere-sur-Besbre.

Faciliteiten

Golfresort Château de Montcombroux zal in de toekomst beschikken over een divers aanbod aan faciliteiten. Zoals op de plattegrond hiernaast is te zien zullen deze gevestigd worden in de bestaande bijgebouwen van het kasteel.

Na renovatie kunt u hier bijvoorbeeld genieten van een ochtend in het wellness centre of na het golfen neerstrijken op het terras voor een heerlijke lunch of diner.

Bekijk de afzonderlijke voorzieningen door op de links hieronder te klikken

 

Faciliteiten

Faciliteiten